Caderea de cortina peste sezonul regulat al Ligii Nationale la handbal masculin a ridicat perdeaua care acoperea cadrul meciurilor din play-off. Astfel, Stiinta Municipal Dedeman Bacau va intâlni in prima faza a play-off-ului gruparea de pe locul secund, Minaur Baia Mare, calificarea urmând sa fie decisa dupa sistemul “doua victorii in trei jocuri”.

Primul meci va avea loc in Bacau, miercuri, 15 aprilie, de la ora 18.00, urmatoarele doua fiind programate pe terenul baimarenilor, pe 6 si 7 mai. Minaur, care a invins in ultima etapa cu 30-26 pe Energia Tg. Jiu, a incheiat sezonul regulat cu 48 de puncte, la fel ca si Dinamo si HCM Constanta. In urma unui clasament “in trei”, facut pentru departajare, Minaur si Dinamo au câte 7 puncte, iar HCM Constanta 3.

Beneficiind de un golaveraj superior in disputele directe, Minaur a depasit-o pe Dinamo in clasament, adjudecându-si locul 2, care ii permite sa intâlneasca in play-off gruparea de pe pozitia a saptea, adica Stiinta MD Bacau.

PUBLICITATE

De notat faptul ca, daca va reusi sa treaca de Minaur, echipa bacauana va intâlni in semifinalele campionatului pe invingatoarea dintre Dunarea Calarasi si Dinamo. Cadrul primei faze a play-off-ului este completat de confruntarile Potaissa Turda- HC Odorhei si CSM Bucuresti – HCM Constanta.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ