Sfârsit de vara, inceput de campionat. Editia 2014-2015 a Ligii Nationale la handbal masculin va lua startul in ultimul week-end al verii, runda inaugurala fiind programata pe 30 si 31 august.

Astfel, competitia interna va debuta cu doua saptamâni mai devreme fata de precedentele trei sezoane. Nu va fi singura modificare cunoscuta de Liga Nationala; spre deosebire de anii anteriori, când a avut in componenta 12 echipe, din aceasta vara, campionatul va porni la drum cu 14 formatii.

La capitolul noutati, pot fi incluse, evident, si nou promovatele: HC Vaslui, CSM Oradea si CSM Calarasi. Se va miza, in schimb, in continuare pe play-off si play-out, insa nu se stie, deocamdata, in ce formula se vor desfasura jocurile din faza finala a campionatului.

PUBLICITATE

O varianta ar fi ca primele opt clasate sa acceada in play-off, iar ultimele sase sa se bata pentru evitarea retrogradarii, in play-out, decizia finala urmând sa fie luata de comisia tehnica din cadrul FRH.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ