Stiinta Municipal Dedeman- HCM Constanta (vineri, ora 18.00, Sala Sporturilor)

Alte garnituri si alte pozitii in clasament, dar acelasi derby. Unicul derby al ultimilor ani: Stiinta Municipal Dedeman Bacau – HCM Constanta. Vice-campioana contra campioanei. Finalista contra câstigatoarei trofeului, indiferent ca vorbim de Cupa sau de Supercupa. “Avem mai multe revanse de luat.

In ultimii ani, Constanta ne-a suflat toate trofeele”, a prefatat portarul Stiintei, Raducu Tamas confruntarea de vineri, de pe teren propriu, cu gruparea de pe Litoral. O confruntare care, daca luam in calcul parcursul din aceasta toamna al protagonistelor, pare o ruda indepartata a derby-urilor din ultimele sezoane.

PUBLICITATE

Dupa noua etape, studentii se afla pe locul 6, cu 14 puncte, in timp ce constantenii, care au un joc in minus, ocupa locul 3, la doua puncte in spatele surprinzatorului tandem Dunarea Calarasi- Minaur Baia Mare.

“Orgoliile ramân insa la fel de mari”, a declarat acelasi Tamas, reasezând derby-ul de vineri pe piedestalul sau. Bacauanii se prezinta fara Victor Alonso, plecat in Spania natala pentru a-si trata o accidentare si fara Ionut Ramba, care s-a despartit de Stiinta la inceputul acestei saptamâni, ca urmare a conflictelor cu Mateo Garralda. Apropo de Garralda: vineri, va bifa primul sau derby cu HCM Constanta in campionat. Ramâne de vazut daca va fi si ultimul!

Celelalte jocuri ale etapei a zecea: CSM Bucuresti – Steaua, CSU Suceava – Energia Lignitul Târgu-Jiu, Dunarea Calarasi – HC Vaslui, Dinamo – HC Odorhei, Minaur Baia Mare- Potaissa Turda. Poli Timisoara sta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ