Handbalistii Stiinta Municipal Dedeman au inregistrat o noua infrangere in istoria derby-urilor cu HCM Constanta.

Vineri seara, in prologul etapei a 10-a din Ligas Nationala, studentii au fost invinsi pe teren propriu de echipa campioana cu 24-22 (12-10).

Cu un Laurentiu Toma irezistibil si cu portarii Stanescu si Popescu in zi fasta, oaspetii au condus in permanenta ostilitatile, singura data in care Stiinta s-a aflat in avantaj fiind in minutul 25, atunci cand Johannson a inscris pentru 9-8.

PUBLICITATE

Cu toate acestea, bacauanii puteau obtine macar un egal, avand in vedere ca in minutul 58 Paunica a egalat pentru 22-22 iar un minut mai tarziu, la 23-22 pentru Constanta, aceluiasi jucator o s-a anulat un gol pentru ca ar fi calcat semicercul.

Totusi, victoria campionilor este perfect meritata, in timp ce jocul formatiei antrenate de Mateo Garralda scartaie serios la capitolul combinatii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ