Miercuri seara, Minaur Baia Mare a câstigat cu 24-22 (11-13) cel de-al doilea joc al confruntarii cu Stiinta Municipal Dedeman Bacau din faza inaugurala a play-off-ului Ligii Nationale la handbal masculin si a egalat situatia la general, 1-1. In aceste conditii, calificarea urma sa se joace in partida a treia, programata aseara, tot la Baia Mare.

Din nefericire, de ce ne-a fost frica, nu am scapat: in jocul de miercuri, arbitrii Manea si Iliescu au avut grija sa rupa echilibrul in favoarea gazdelor pe final, dupa ce studentii au avut initativa pe teren si pe tabela pâna in min. 53. Cu o poarta de zile de mari, bine pazita de Erhan si Tamas (care a aparat, printre altele si patru lovituri de la 7 metri intr-un joc ce a numarat nu mai putin de zece astfel de lovituri ratate) si cu o daruire remarcabila in ambele faze ale jocului, Stiinta MD a incercat sa transeze calificarea in favoarea sa in partida de miercuri, pentru a evita, astfel, duelul de joi, care se anunta unul in intregime favorabil gazdelor.

Entuziasmul publicului local, clementa arbitrilor (eufemism) si subtirimea lotului bacauan sunt tot atâtea argumente pro-Minaur. Indiferent de rezultatul de aseara, Stiinta Municipal Dedeman va juca duminica, pe propriul teren. Ramâne de vazut, doar daca meciul va conta pentru semifinalele campionatului si va fi impotriva invingatoarei dintre Dinamo si Dunarea Calarasi sau va fi in turneul pentru locurile 5-8, contra invinsei dintre cele doua formatii sus-amintite. Sa mai notam si calificarea surprinzatoare a Potaissei Turda in dauna Odorheiului, dupa 26-23 acasa si 33-31 in deplasare.

PUBLICITATE

In jocul de miercuri, de la Baia Mare, Stiinta MD a evoluat in formula: Erhan, Tamas- Câmpan (4) Iancu (4), Bondar (3), Johannson (3), Celestin (3), Vartic (3), Rotaru (2), Pinnonen, Carali, Paunica.
D.S.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ