CSM Bucuresti – Stiinta MD Bacau (marti, ora 18.15/ Digisport)

Stiinta MD Bacau incheie sezonul regulat jucând pe terenul CSM-ului Bucuresti, dar având gândurile indreptate in alte parti. Aflata in colasps financiar, gruparea bacauana este preocupata in special de ce i se va intâmpla de la vara incolo.

In ceea ce priveste viitorul imediat, acesta propune pe linia sportiva un duel cu echipa de pe locul 2 in prima faza a play-off-ului. Care va fi adversara din play-off, o vom afla miercuri seara, dupa ce se vor disputa celelalte jocuri din ultima etapa a sezonului regulat.

PUBLICITATE

Sigur, matematica spune ca Stiinta MD ar putea incheia sezonul pe locul 6 (ceea ce ar insemna o confruntare in play-off cu ocupanta locului 3), insa in acest caz, matematica nu prea face casa buna cu handbalul.

Concret, ca sa incheie pe 6, studentii ar trebui sa invinga azi la Bucuresti, iar Dunarea Calarasi sa se impiedice acasa, cu Steaua. Improbabil. Greu de descifrat configuratia clasamentului in partea sa superioara dupa jocurile de miercuri. Exista inclusiv posibilitatea ca primele patru clasate, HCM Constanta, HC Odorhei, Minaur si Dinamo sa incheie sezonul regulat la egalitate de puncte, 48!

Revenind la jocul pe care Stiinta MD il va juca marti, la Bucuresti, sa spunem ca acesta ar putea fi ultimul disputat de Carali sub tricoul studentilor, moldoveanul urmând sa paraseasca echipa inainte de play-off, asa cum au facut-o deja Nelu Stan si spaniolul Josep Masachs.

Programul complet al etapei a 26-a (miercuri, 8 aprilie): CSM Bucuresti – Stiinta MD (se joaca azi), Potaissa – HC Odorhei, Minaur- Energia Tg. Jiu, Dunarea Calarasi – Steaua, Dinamo – HCM Constanta, CSU Suceava – Poli Timisoara. HC Vaslui sta. Clasament: 1) HCM Constanta 48p. (667-609), 2) HC Odorhei 48p. (625-593), 3) Minaur 45p. (623-578), 4) Dinamo 45p. (619-577), 5) CSM Bucuresti 43p., 6) Dunarea Calarasi 39p., 7) Stiinta MD 37p., 8) Potaissa 30p., 9) HC Vaslui 28p., 10) Poli Timisoara 22p., 11) Energia 18p., 12) Steaua 18p., 13) CSU Suceava 9p.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ