Vice-campioana României la handbal masculin, Stiinta MD Bacau va bifa trei turnee de pregatire in aceasta vara.

Primul este programat la finalul acestei saptamâni, cu ocazia celei de-a opta editii a Cupei Municipiului Bacau, la care vor mai participa Dinamo Bucuresti si divizionarele secunde Stiinta MD ll si CSM Calarasi. Week-end-ul viitor echipa antrenata de Eliodor Voica va evolua in cadrul unui turneu la Baia Mare, pentru ca pe 30 si 31 august sa se deplaseze in Croatia, unde va da, in sfârsit, peste adversari valorosi.

Este vorba de Cupa Istria, de la Novigrad, la care si-au mai anuntat prezenta Croatia Zagreb, Meshkov Brest (Belarus) si Maribor Branik (Slovenia).

PUBLICITATE

“In proportie de 90 la suta vom participa la competitia din Croatia”, a declarat marti managerul Stiintei MD, Puiu Ciobanu, care a explicat si motivul pentru care studentii au renuntat la preconizatul turneu in Elvetia: lipsa adversarilor puternici.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ