Vice-campioana României, Stiinta MD isi continua turneele de pregatire in vederea startului de sezon, programat pe 7 septembrie, atunci când va da piept cu detinatoarea titlului, HCM Constanta, in Supercupa României. Dupa ce au cucerit Trofeului Municipiului Bacau, studentii se deplaseaza la Baia Mare, unde vor participa in acest week-end la Cupa Minaur. Ajunsa la cea de-a 28-a editie, Cupa Minaur celebreaza in acest an revenirea gazdelor in Liga Nationala.

Alaturi de Minaur si de Stiinta, la turneu mai participa o alta nou-promovata, Steaua Bucuresti si Energia Pandurii Târgu-Jiu. Competitia se va desfasura in sistem campionat, pe parcursul a trei zile, cu câte doua jocuri pe zi. Toate partidele vor fi televizate de Digi Sport. Confruntarea de azi a Stiintei MD va fi transmisa de Digi 2, celelalte doua jocuri ale formatiei pregatite de Eliodor Voica urmând sa fie televizate de Digi 1.

Cotata drept principala favorita la cucerirea Cupei Minaur, gruparea bacauana a deplasat la Baia Mare un lot de 18 jucatori, din care nu lipseste niciuna din noile achizitii Selaru, Fenici, Rusia, Johansson si Michelin Celestin. Dintre jucatorii accidentati care nu au putut participa la Trofeul Municipiului Bacau a fost recuperat doar Dospinescu, ceilalti indisponibili Bondar, Ghita si Sipos ramânând acasa. Dupa turneul baimarean, vice-campioana României va sustine o “dubla” cu Dinamo Bucuresti, in Capitala, pe 22 si 23 august, pentru ca la finalul lunii sa se deplaseze in Croatia, la Novigrad, unde va evolua la “Istria Handball Cup”, alaturi de Croatia Zagreb, Maribor Branik si Meshkov Brest.

PUBLICITATE

Programul Cupei Minaur

Vineri, 16 august: Stiinta MD Bacau- Steaua Bucuresti (ora 16.30), HCM Minaur Baia Mare – Energia Pandurii Târgu-Jiu (ora 18.30).
Sâmbata, 17 august: Stiinta MD – Energia Pandurii Tg. Jiu (ora 16.30), HCM Minaur- Steaua (ora 18.30).
Duminica, 18 august: Energia Pandurii Tg. Jiu- Steaua (10.30), HCM Minaur – Stiinta MD (ora 12.30).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ