CSSM Bacau va juca sâmbata, in etapa a doua a campionatului, cu CSM Ploiesti, care a revenit asupra retragerii din competitie

CSSM Bacau – CSM Ploiesti. Ba nu, CSSM Bacau sta. Adica joaca! Dar nu cu Ploiestiul, ci cu LPS Piatra Neamt. Si nu sâmbata, ci martea viitoare. Cum, joaca pâna la urma sâmbata? Da, cu Piatra. Sau nu, stati! Ei bine, Ploiestiul nu se mai retrage. Deci? CSSM Bacau primeste vizita prahovenilor. Sâmbata, de la ora 13.000. Sigur? Sigur! De parca mai poate fi ceva sigur in Seria A a Diviziei A la handbal masculin…

Daca nu ati deslusit mare lucru, nu va panicati. Ar fi trebuit sa va faceti probleme doar daca ati fi inteles ceva din toata aceasta harababura care domneste in liga secunda a handbalului masculin din România.

PUBLICITATE

Si acum, pe rând. Cu un extraveral la indemna. Asadar, saptamâna aceasta, Seria A a campionatului Diviziei A la handbal masculin a fost un fel de “uite Popa, nu e Popa”. In cazul de fata, rolul de….Popa a fost jucat de CSM Ploiesti. Confruntata cu mari probleme financiare, gruparea prahoveana si-a anuntat marti retragerea din campionat.

Având in vedere ca sâmbata, in etapa a doua a campionatului, CSSM Bacau trebuia sa primeasca vizita ploiestenilor, devenea clar ca echipa bacauana antrenata de Gabi Armanu urma sa stea.

Numai ca miercuri, Federatia Romnâa de Handbal a decis sa modifice programul. Si asta pentru ca, retragându-se in urma cu o saptamâna si Cimentul Bicaz, tintarul Seriei A devenea unul schiop. Concret, fiecare etapa ar fi avut doar patru meciuri si trei echipe care, prin rotatie, ar fi stat. Total neproductiv.

Asadar, schimbarea de program se prefigura una benefica. Si o aducea sâmbata, in Bacau, pe LPS Piatra Neamt. Numai ca varianta unui meci CSSM Bacau- LPS Piatra Neamt nu a rezistat decât pâna sprea seara zilei de miercuri. Atunci când CSM Ploiesti a anuntat ca nu se mai retrage. In lipsa de echipe, FRH nu a facut mofturi, acceptând come-back-ul prahovenilor.

Come-back care a sters cu buretele noul calendar competitional si a readus pe tapet vechiul tintar. Cel in care sâmbata, de la ora 13.00, in etapa secunda, in Sala Sporturilor din Bacau se va juca partida CSSM- CSM Ploiesti. Sigur? Pai, ce mai poate fi sigur in ziua de astazi?

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ