CSU Suceava- CSSM Bacau 29- 29 (15-15)

CSU Suceava si CSSM Bacau continua sa ramâna agatate una de celalta. Pe teren, dar si in clasamentul Seriei A a Diviziei A la handbal masculin. Sâmbata seara, in clou-ul etapei a 17-a, cele doua formatii au incheiat nedecis confruntarea directa.

La fel ca in tur. Daca in toamna, la Bacau, s-a incheiat 20-20, in schimb, acum, tabela a inregistrat rezultatul de 29-29, dupa ce la pauza scorul a fost din nou egal, 15-15. Interesant este ca CSSM a avut de luptat pentru aceasta remiza.

PUBLICITATE

Astfel, la ultima faza din prima repriza, scorul a fost fixat de lovitura de la 9 metri transformata de Buinenko, pentru ca in ultima secunda a partidei, oaspetii sa fie salvati de sutul de…29-29 al lui Alin Câmpan. In urma acestei noi remize, CSU Suceava si CSSM Bacau continua sa imparta pozitiile 2-3, cu acelasi numar de puncte, 38.

Daca sucevenii stau mai bine la golaveraj, in schimb bacauanii au un meci in minus. La Suceava, antrenorul CSSM-ului, Bogdan Voica a utilizat urmatoarea formula de echipa: Tamas, Bobeica- Moisa (7 goluri), Buinenko (6), Cotinghiu (4), Gal (4), Rata (3), Câmpan (2), Lupu (2), Dumitriu (1), Ciubotariu. Etapa viitoare, echipa bacauana va primi vizita pietrenilor de la LPS.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ