Handbalistii de la CSSM Bacau au incheiat 2015 cu o victorie cât se poate de clara. Joi, in prologul ultimei etape a turului Diviziei A, echipa antrenata de Bogdan Voica s-a impus cu 30-15 (14-6) contra celor de la HC Buzau.

Chiar si in conditiile unor absente (Juverdianu si Câmpan fiind accidentati, iar juniorii, convocati la lotul national), bacauanii nu au avut probleme in fata unei echipe care a coechetat vreme indepungata cu podiumul. Prin aceasta victorie, CSSM Bacau isi asigura locul 3, la cinci puncte in spatele liderei HC Dobrogea Sud Constanta (35-25 cu CSM Bucuresti II) si la trei in urma echipei de pe locul doi, CSU Suceava, invingatoare, la rândul sau, cu 37-19 impotriva lui Poli Unistil Iasi. Trebuie mentionat, insa, ca CSSM Bacau are un meci in minus: cel cu CSU Târgoviste.

Formatia dâmboviteana, protagonista unui tragic accident de circulatie, a acumulat patru restante si nu este clar daca va continua sau nu campionatul. In orice situatie, restanta dintre CSU Târgoviste si CSSM Bacau nu se va disputa in 2015. Bacauanii isi vor continua pregatirile pâna joi, 17 decembrie, urmând sa intre, apoi, intr-o vacanta care se va sfârsi pe 4 ianuarie. Campionatul se va relua pe data de 7 februarie, in prima etapa a returului, CSSM Bacau urmând sa primeasca vizita bucurestenilor de la CSM II.

PUBLICITATE

Contra Buzaului, CSSM Bacau a evoluat in urmatoarea componenta: Tamas, Bobeica, Freiwald- Buinenko (7 goluri), Moisa (6), Dumitriu (5), Rata (4), Gal (3), Lita (2), Ciubotariu (2), Popia (1), Cotinghiu si Uruianu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ