Antrenorul CSSM Bacau, Bogdan Voica isi doreste ca echipa sa sa fie etichetata drept una care se va bate pentru fiecare minge, indiferent de minut si de scor

CSSM Bacau a intrat in linia dreapta a pregatirilor pentru startul campionatului Diviziei A la handbal masculin. Duminica, bacauanii vor debuta pe terenul celor de la CSM II, “satelitul” vice-campioanei nationale. Un meci nici prea-prea, nici foarte-foarte pentru o echipa care are ca obiectiv promovarea in Liga Nationala. Invinsa in finala Cupei Municipiului Bacau de HC Dobrogea Sud, CSSM-ul este avizata de forta echipei constantene, care se anunta principala sa contracandidata in lupta pentru accederea in Liga. “Constanta, noi si Suceava formam trio-ul care se va bate pentru promovare, cu un plus pentru echipa de pe Litoral”, a declarat antrenorul gruparii bacauane, Bogdan Voica.

-Domnule Voica, multumit de programare?

PUBLICITATE

-Partial, da. Oricum, indiferent de ce ne harazeau sortii, tot trebuia sa jucam, pe rând, cu toate adversarele.

-Da, dar probabil ca nu-i tocmai rau sa incepi la Bucuresti si apoi sa joci acasa cu Farul, iar meciurile cu Suceava si Constanta sa le ai in etapa a patra, respectiv a saptea.

-Intr-adevar, nu e o programare rea. Dupa cum, aminteati, e bine ca intâlnim Suceava in etapa a patra. Avem trei meciuri la dispozitie pâna la acest prim derby pentru a regla acele disfunctionalitati care inca persista in jocul nostru. Totodata, e bine ca dupa partida cu Suceava vor urma alte trei etape pâna când vom intâlni Constanta, principala favorita la promovare, asa cum s-a vazut si la Cupa Municipiului Bacau.

-Principala favoirita, dar nu singura.

-Evident. Inteleg unde bateti si eu va spun ca imi doresc mult sa promovam. Ne batem la promovare, asta e clar, chiar daca nu va fi usor, Constanta si Suceava având jucatori cu mare experinta.

-Care ar fi minusurile noastre in aceasta disputa in trei cu Suceava si Constanta?

-Principalul nostru handicap ar fi tocmai lipsa de experienta a unor jucatori. Ma refer la acei jucatori de 18-19 ani care sa nu sunt obisnuiti cu meciurile cu miza si cu presiunea. Dar acesta este, sa spunem asa, un minus de conjunctura. Personal, imi place ca am posibilitatea de a lucra cu o echipa tânara. Tinerii jucatori sunt ca buretele, absorb tot. Sunt foarte receptivi si nu se dau deloc la o parte de la efort. Sper sa compensam lipsa de experienta prin agresivitate, prin ambitie si prin dorinta de a arde etapele.

-Ce stiti despre prima adversara, CSM II Bucuresti?

-Ca nu si-au schimbat foarte mult lotul fata de anul trecut. Prin schimbarea antrenorului, insa, vor avea, cu siguranta, un alt stil de joc. Indiferent de stilul abordat de adversari, noi trebuie sa revenim de la Bucuresti cu o victorie.

-Multumit de lotul pe care il aveti la dispozitie?

-Da, e un lot OK. Imi doresc ca despre echipa noastra sa se spuna ca este una care se bate mereu pentru orice minge, indiferent de scorul sau de minutul de pe tabela. O echipa care, daca este sa piarda, sa o faca doar in conditiile in care a dat totul pentru victorie pe teren.

-Ce ne-ar lipsi la nivel de lot?

-O extrema dreapta, insa asta este deja o problema la nivel national; e greu sa gasesti stângaci, lucru pe care l-am remarcat si la lotul national de juniori.

-Probleme de efectiv inainte de jocul cu CSM II Bucuresti?

-Avem doi jucatori care intâmpina probleme de ordin birocratic, unul dintre acestia, ucraineanul Buinenko având sanse mici, daca nu chiar nule pentru a juca duminica. Speram ca el sa-si rezolve cât mai repede problema cu viza de sedere deoarece este plecat de doua saptamâni. Din fericire, nu ne confruntam cu probleme de ordin medical si asteptam cu nerabdare meciul de la Bucuresti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ