Dupa o pauza competitionala de trei saptamâni si jumatate, divizionara secunda CSSM Bacau a reluat campionatul cu o deplasare la ultima clasata din Seria A.

Pe terenul „lanternei rosii” CSM Cimentul Bicaz, elevii lui Bogdan Voica au dat recital si s-au impus cu 64-21 (29-8), evoluând în formula: Bobeica, Freiwald – Rata (12 goluri), Popia (11), Juverdianu (11), Cotinghiu (10), Moisa (8), Câmpan (4), Lita (3), Ciubotariu (3), Dumitriu (2).

Echipa bacauana a devansat pe CSU Suceava în clasament si ocupa pozitia a II-a în Seria A, cu 50 puncte.

PUBLICITATE

Pentru CSSM urmeaza doua meciuri acasa, cu CSU Târgoviste (vineri, 22 aprilie, ora 10.00) si ACS Atletico Alexandria (miercuri, 27 aprilie, ora 14.00). Acestea vor fi ultimele aparitii ale handbalistilor bacauani în fata propriilor suporteri în acest sezon.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ