Iubitorii handbalului masculin din Bacau vor avea astazi ocazia sa vada la lucru, in premiera pe teren propriu, divizionara A CSSM antrenata de Bogdan Voica. De la ora 19.00, echipa bacauana va primi vizita formatiei de Liga Nationala CSM Focsani, intr-un joc amical programat in Sala Sporturilor.

Dupa patru amicale disputate in deplasare (doua câstigate, doua pierdute), CSSM debuteaza acasa contra unei formatii cu care s-a mai intâlnit in aceasta vara. In precedenta confruntare, desfasurata la Focsani, pe parcursul a trei reprize, elevii lui Voica s-au impus cu scorul de 50-38.

Vineri, 14 august, CSSM Bacau ar putea sustine un nou joc de pregatire in Sala Sporturilor, cel mai probabil in compania viitoarei adversare de campionat, CSU Suceava, in fata careia a pierdut in urma cu o saptamâna cu scorul de 33-29.

PUBLICITATE

Initial, vineri, formatia bacauana ar fi trebuit sa se deplaseze in Copou pentru amicalul cu Poli Iasi, insa testul a fost amânat pentru inceputul saptamânii viitoare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ