Nou infiintata CSSM Bacau va sustine in aceasta saptamâna primele jocuri de verificare. Joi, de la ora 18.30, divizionara A bacauana va evolua in deplasare, contra lui CSM Focsani, echipa care a luat locul Constantei in Liga Nationala, pentru ca sâmbata, 1 august, elevii lui Bogdan Voica sa joace la Galati, cu o alta nou promovata in primul esalon, CSU Danubius.

Seria de testes ustinute in compania gruparilor din Liga Nationala va continua pe 5 august, atunci când CSSM Bacau va intâlni, la Negresti, pe HC Vaslui.

In perioada 7-9 august, CSSM va participa la un Memorial la Suceava, iar intre 28 si 30 august va gazdui Cupa Municipiului Bacau, la care si-au anuntat prezenta CSU Suceava, Poli Iasi si LPS Piatra Neamt.

PUBLICITATE

Cele doua turnee sunt intercalate de un alt amical cu Poli Iasi, programat in Copou, pe 14 august.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ