Divizionara A de handbal masculin CSSM Bacau se pregateste pentru primele jocuri de verificare din intersezon. Debutul are loc astazi, la ora 17.00, la Iasi, acolo unde bacauanii vor intâlni viitoarea colega de serie, Poli, din localitate.

Vineri, de la ora 11.00, elevii lui Gabriel Armanu vor efectua o noua deplasare. Si de data aceasta vor juca impotriva unei viitoare adversare din campionatul ligii secunde, ce va debuta pe 17 septembrie: CSU Galati. De la aceste prime teste vor lipsi Uruianu, dar si cei patru handbalisti bacauani convocati la nationala de juniori: Rusu, Ionescu, Broasca si Hantaru. De altfel, ultimul s-a accidentat la lot si a revenit acasa.

De saptamâna viitoare, Cotinghiu si compania vor incepe si seria amicalelor de pe teren propriu, una dintre partenere anuntându-se CSU Galati. La finalul lunii august, CSSM Bacau va participa la un turneu organizat de Farul Constanta, in timp ce in septembrie, Sala Sporturilor va gazdui traditionala de acum “Cupa a Municipiului Bacau”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ