Dupa victoriile de la Focsani si Galati, CSSM Bacau a pierdut miercuri amicalul cu HC Vaslui cu 33-28

Se zice ca nu exista doi fara trei. Ei bine, pentru divizionara A de handbal masculin a Bacaului, CSSM, numaratoarea s-a oprit la doi. Dupa reusitele cu CSM Focsani si Danubius Galati, bacauanii nu au reusit sa prelungeasca seria victoriilor din amicale, cedând cu 33-28 (14-10) jocul de verificare disputat miercuri seara, in deplasare, cu prim divizionara HC Vaslui pregatita de fostul jucator al Stiintei MD, Sandu Iacob. Antrenorul CSSM, Bogdan Voica a rulat intreg lotul avut la dispozitie, minus internationalii de juniori 1 Ionut Broasca si Dragos Hantaru, aflati in cantonament cu lotul “tricolor” la Gura Humorului.

Urmatoarea partida de pregatire va avea loc vineri, de la ora 17.00, tot in deplasare, cu viitoarea colega de Serie, CSU Suceava. Initial, in acest weekend, Suceava urma sa gazduiasca Memorialul “Mihai Mironiuc”, la care trebuia sa participe si CSSM Bacau, insa turneul a fost anulat din lipsa de echipe. Este posibil ca amicalul de vineri, cu CSU Suceava sa fie unul cu repetitie, “returul” urmând sa aiba loc fie sâmbata, tot la Suceava, fie la inceputul saptamânii viitoare, in Bacau.

Intre timp, prinde tot mai mult contur Cupa Municipiului Bacau, care va avea loc la finalul lui august. Deocamdata, si-au anuntat prezenta doua viitoare adversare din campionatul cadet al CSSM, HC Dobrogea Constanta (echipa infiintata in aceasta vara de trei fosti jucatori ai HCM-ului, Rudi Stanescu, Laurentiu Toma si George Buricea) si CSU Suceava, insa lista invitatelor va fi completata saptamâna viitoare, in functie si de tintarul Diviziei A.

In amicalul de miercuri, de la Vaslui, CSSM a evoluat in formula: Tamas (7 interventii), Freiwald (9 interv.)- Lita (4), Dumitriu (4), Ciubotariu (4), Buinenko (4), Câmpan (3), Gal (2), Popia (2), Juverdianu (2), Rata (1), Moisa (1) si Acatrinei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ