CSSM Bacau- CSU Suceava 20- 20 (11-9)

CSSM Bacau a fost tinuta in sah de CSU Suceava in derby-ul Moldovei desfasurat duminica, in etapa a patra a Diviziei A la handbal masculin.

Sub ochii primarului Romeo Stavarache, echipa antrenata de Bogdan Voica a incheiat nedecis, 20-20, un meci pe care l-a avut in mâna.

PUBLICITATE

In ultimul minut, la 20-19, bacauanii au avut atacul, dar nu au reusit sa “inchida” tabela, sucevenii reusind egalarea cu zece secunde inainte de final, prin Bursuc.

CSSM Bacau a evoluat in formula: Tamas, Bobeica- Buinenko (6 goluri), Moisa (4), Dumitriu (3), Acatrinei (2), Câmpan (2), Gal (1), Juverdianu (1), Ciubotariu (1), Rata, Lita si Cotinghiu. Etapa viitoare, CSSM va evolua la Piatra Neamt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

    • S.a dat “igienic” pt dl primarel.. Fara numar.. :))) stim cu toii cum si d c .. 🙂 😀 :)))
      Ps: TOTI CEI DE LA ORIMARIE S.A AJUNGA LA PUSCARIE ..
      ..in curand in tot orasul un poster . o imagine pe care ca rugam pe toti care inca mai doriti un Bacau liber.. Cu nesajul .. ACOLO UNDE VA E LOCUL !!! ..

LĂSAȚI UN MESAJ