Miercuri seara, Federatia Româna de Handbal a dat publicitatii programul Diviziei A la handbal masculin, editia 2016-2017. In prima etapa, ce va avea loc pe data de 17 septembrie, CSSM Bacau va evolua in deplasare, contra celor de la CSU Târgovitste. O saptamâna mai târziu, pe 24 septembrie, echipa antrenata de Gabriel Armanu va primi vizita constantenilor de la Dobrogea Sud II, in cadrul rundei a doua a campionatului cadet. Turul campionatului se va incheia pe data de 10 decembrie, returul urmând sa aiba loc intre 25 februarie si 27 mai.

Pâna la startul oficial al sezonului, CSSM Bacau isi continua participarile la turneele de pregatire. In acest weekend, in Sala Sporturilor este programata o noua editie a Cupei Municipiului Bacau, alaturi de gazdele de la CSSM fiind prezente Farul Constanta, CSU Galati, Politehnica Iasi si CSM II Bucuresti.
Iata programul Cupei Municipiului Bacau:

Vineri, 2 septembrie: Farul Constanta- CSU Galati (ora 10.00), Poli Iasi- CSM II Bucuresti (ora 12.00), Farul- Poli Iasi (ora 17.00), CSSM Bacau- CSU Galati (ora 19.00).
Sâmbata, 3 septembrie: Poli Iasi- CSU Galati (ora 10.00), CSSM Bacau- CSM II Bucuresti (ora 12.00), CSU Galati- CSM II Bucuresti (ora 16.30), Farul- CSSM Bacau (ora 18.30).

PUBLICITATE

Duminica, 4 septembrie: CSM II Bucuresti- Farul (ora 10.00), CSSM Bacau- Poli Iasi (ora 12.00).
La Cupa Municipiului Bacau, CSSM nu va putea conta pe serviciile lui Dumitriu, Uruianu si Hantaru, toti cu probleme medicale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ