In aceasta perioada, divizionara A de handbal masculin CSSM Bacau nu va disputa niciun joc de verificare pe teren propriu. Invingatoare saptamâna trecuta la Iasi, contra lui Poli, cu 43-37 si la Galati, impotriva CSU-ului, cu 56-42, echipa bacauana va sustine mâine seara un nou amical extern, impotriva prim-divizionarei CSM Focsani.

Saptamâna viitoare, echipa pregatita de Gabi Armanu isi va continua seria deplasarilor, participând la Constanta, la turneul organizat de Farul. In perioada 2-4 septembrie, va fi rândul CSSM-ului sa gazduiasca un turneu.

Este vorba de traditionala Cupa a Municipiului Bacau care, in acest an va reuni la start, pe lânga gazdele de la CSSM, divizionarele secunde Farul, Poli Iasi, CSU Galati si CSM II Bucuresti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ