CSSM Bacau- HC Dobrogea Sud Constanta 28-36 (15-22)

In cele doua meciuri cu lidera HC Dobrogea Sud, handbalistii CSSM Bacau au inregistrat tot atâtea infrângeri. Dar daca in tur, la Constanta, tabela a evidentiat un scor ceva mai strâns (33-29), sâmbata, in Sala Sporturilor, bacauanii au suferit un esec usturator. Atât in planul rezultatului (28-36), cât si al jocului. Exceptând primele zece minute, care au consemnat o perioada de echilibru, restul partidei din cadrul etapei a 20-a a Diviziei A a purtat amprenta echipei antrenate de Djordje Cirkovic. Care, mizând pe garda veche (Stanescu, Toma, Angelovski, Buricea, Cutura etc.) a demonstrat ca merita din plin accederea in Liga Nationala.

Cu “veteranul” Cutura (40 de ani batuti pe muchie) in postura de principal realizator, constantenii au profitat din plin de greselile din apararea gazdelor. De altfel, desi in dubla inferioritate numerica, HC Dobrogea Sud s-a desprins de la 6-6 la 9-7, croindu-si drum catre un succes cât se poate de meritat, la opt goluri diferenta. CSSM Bacau ramâne, in schimb, cu greselile si cu “barajul” de promovare. Pâna la “baraj”, insa, elevii lui Bogdan Voica vor mai bifa, probabil, o serie de victorii “mari” contra unor echipe mici. Urmatoarea pe lista este Poli Unistil Iasi, in meciul din runda a 21-a programat in Bacau, la finalul acestei saptamâni.

PUBLICITATE

CSSM: Tamas, Bobeica, Rusu- Buinenko (8 goluri), Broasca (6), Moisa (4), Câmpan (4), Gal (2), Rata (2), Popia (1), Dumitriu (1), Cotinghiu.

HC Dobrogea Sud: Stanescu- Cutura (9 goluri), Vujadinovic (7), Angelovski (7), Buricea (4), Rakcevic (3), Toma (3), Saulescu (2), Munteanu (1).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ