Handbalistii CSSM Bacau isi continua seria pregatirilor in vederea campionatului Diviziei A, al carui start se va da la finalul saptamânii viitoare. Astfel, in aceasta dupa-amiaza, echipa antrenata de Gabi Armanu va sustine un joc de verificare pe terenul colegei de serie, HC Buzau 2012.

Amicalul va fi precedat, cu incepere de la ora 14.00, de o intâlnire intre echipele de juniori 1 ale celor doua divizionare A. Intre timp, CSSM si HC Buzau asteapta oficializarea programului Diviziei A, calendarul afisat pe site-ul FRH având titlu de provizorat, in conditiile in care CSM Ploiesti s-ar putea retrage din competitie.

Conform actualei programari, CSSM Bacau ar incepe campionatul Diviziei A pe 17 septembrie, cu o deplasare la Iasi, contra Politehnicii din localitate.

PUBLICITATE

In alta ordine de idei, de ieri, echipele de juniori 2 si 3 ale CSSM Bacau participa la un turneu la Sighisoara.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ