Divizionara A de handbal masculin CSSM Bacau isi continua seria victoriilor in debutul meciurilor de pregatire din inter-sezon.

Dupa ce miercuri a invins, in deplasare, pe Poli Iasi, cu 43-27, vineri, formatia bacauana s-a impus, la Galati, contra unei alte colege de serie din esalonul secund: CSU, din localitate.

Ca si la Iasi, meciul de la Galati s-a derulat pe durata a trei reprize, ultima fiind de numai 20 de minute. De aceasta data, insa, CSSM a avut câstig de cauza la o diferenta mai mare: 56-42 (18.1-7, 41-32). CSSM: Bobeica (1 gol), Freiwald- Cotinghiu (13), Leordean (7), Juverdianu (7), Atanasoaei (6), Oancea (5), Gal (4), A. Dragan (4), Suciu (3), Dumitriu (3), Totir (3).

Urmatorul amical al elevilor lui Gabi Armanu a fost stabilit pentru vineri, 19 august, in deplasare la o alta viitoare adversara din campionat, CSM Fpcsani.

Pâna atunci, se poarta discutii pentru un test acasa cu Poli Iasi sau CSU Galati in prima parte a saptamânii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ