Echipele bacauane sunt harnice la inceput de 2016. Daca voleibalistele Stiintei au efectuat pe 3 ianuarie doua antrenamente, pe data de 4 au sunat adunarea si handbalistii CSSM-ului. Luni, la ora 11.00, lotul bacauan s-a reunit sub comanda antrenorului Bogdan Voica la Sala de Atletism, pentru ca ulterior sa-si continue pregatirea la sala de forta. La reunire s-a prezentat si Juverdianu, care va urma, insa, un program separat, el venind dupa o interventie chirurgicala la genunchi. Ucreaineanul Buinenko este asteptat la echipa la finalul saptamânii, pentru ca juniorii 1 convocati la echipa nationala de profil, cu care au participat, pâna pe 30 decembrie, la “Sparkassen Cup”, in Germania, sa se alature de pe 11 ianuarie lotului condus de Voica.

Primul meci de verificare al anului va avea loc saptamâna viitoare, pe 15 ianuarie, in deplasare, contra lui Dinamo Bucuresti. Pe 16 ianuarie, Tamas si compania vor primi vizita galatenilor de la CSU, pentru ca in perioada 22-23 ianuarie sa participe la un turneu la Sighisoara, la care vor mai fi prezente prim-divizionara CSM Ploiseti si echipele de liga secunda CSM Oradea si HCM Sighisoara. Pe data de 17 ianuarie se reuneste si lotul national de tineret al României, printre jucatorii susceptibili de a fi convocati figurând si patru bacauani: Freiwald, Gal, Dumitriu si Uruianu.

Primul meci oficial al CSSM Bacau va avea loc pe 7 februarie, pe teren propriu, contra lui CSM Bucuresti II, in prima etapa a returului Diviziei A. La finalul turului, echipa lui Bogdan Voica ocupa locul 3, cu 28 de puncte, având insa un meci in minus fata de a doua clasata, CSU Suceava.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ