Un nou amical pentru divizionara A de handbal masculin a Bacaului, CSSM. Al treilea in mai putin de o saptamâna.

Dupa victoriile obtinute contra prim divizionarelor CSM Focsani si Danubius Galati (50-38, respectiv 28-27), bacauanii vor sustine azi un nou test pe terenul unei formatii din Liga Nationala.

De la ora 16.30, CSSM va evolua in compania Vasluiului, echipa pregatita, din aceasta vara, de fostul jucator al Stiintei MD, Sandu Iacob.

PUBLICITATE

La amicalul de la Vaslui, gruparea bacauana nu va fi insotita si de managerul Gabi Armanu, aflat la Gura Humorului, in cantonament, cu lotul national de juniori 1 din care fac parte si doi jucatori ai CSSM-ului: Ionut Broasca si Dragos Hantaru.

Contra Vasluiului, antrenorul echipei bacauane, Bogdan Voica va rula intreg lotul pe care-l are la dispozitie, inclusiv nou venitii Evgheni Buinenko si Florin Acatrinei, care si-au facut debutul pentru CSSM cu ocazia jocurilor de verificare de saptamâna trecuta.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ