Divizionara A de handbal masculin CSSM Bacau pune punct vacantei. Handbalistii bacauani isi vor relua antrenamentele in aceasta dimineata, reunirea lotului fiind programata la ora 9.30, la Sala Sporturilor.

Fata de sezonul trecut, CSSM se prezinta la start cu numeroase schimbari, atât la nivelul bancii tehnice, cât si in ceea ce priveste efectivul de jucatori. Conducerea echipei a fost preluata de Gabi Armanu, care il inlocuieste astfel pe Bogdan Voica. De plecat, a plecat o echipa intreaga: Tamas, Rata, Moisa, Ciubotariu, Lita, Buinenko si Popia. Lor li s-ar putea adauga si Alin Câmpan, a carui situatie este, pentru moment, incerta.

La capitolul sosiri, o singura noutate: extrema dreapta in vârsta de 23 de ani Calin Leordean. In aceste conditii, CSSM Bacau va miza pe garda noua, alcatuita din “supravietuitorii” Bobeica, Juverdianu si Cotinghiu, din cei patru handbalisti adusi vara trecuta de la Centrul de Excelenta (Freiwald, Gal, Dumitriu si Uruianu), dar si din campionii nationali de juniori 1, Hantaru, Broasca sau Ionescu.

Campionatul Diviziei A va incepe pe 17 septembrie, la inceputul toamnei (2-4 septembrie) fiind programata si o noua editie a Cupei Municipiului Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ