Luni, la sediul FRH, s-a stabilit programul turului Seriei I a Diviziei A la handbal masculin, din care face parte si CSSM Bacau. Gruparea antrenata de Bogdan Voica va lua startul duminica, 6 septembrie, in Capitala, pe terenul celor de la CSM Bucuresti II. Primul meci acasa al bacauanilor va avea loc pe 13 septembrie, contra Farului, derby-ul cu HC Dobrogea Sud fiind programat in etapa a saptea, la Constanta. De notat faptul ca prima etapa va programa doua derby-uri locale, cel al orasului Alexandria si cel al Constantei si ca turul se va incheia pe 13 decembrie.

Ordinea meciurilor pe care le va disputa CSSM Bacau:

Etapa 1: cu CSM Bucuresti II, in deplasare.
Etapa a 2-a: cu HC Farul Constanta, acasa.
Etapa a 3-a: cu GSIP Moreni, in deplasare.
Etapa a 4-a: cu CSU Suceava, acasa.
Etapa a 5-a: cu LPS Piatra Neamt, in deplasare.
Etapa a 6-a: cu CS De la Alipinism la Turism Vicov Bucovina, acasa.
Etapa a 7-a: cu HC Dobrogea Sud, in deplasare.
Etapa a 8-a: cu Poli Unistil Iasi, in deplasare.
Etapa a 9-a: cu Cimentul Bicaz, acasa.
Etapa a 10-a: cu Atletico Alexandria, in deplasare.
Etapa a 11-a: cu CSU Târgoviste, acasa.
Etapa a 12-a: cu Teleorman Alexandria, in deplasare.
Etapa a 13-a: cu HC Buzau 2012, acasa.

Programul complet al primei etape in Seria I (6 septembrie): CSU Târgoviste- Poli Unistil Iasi, ACS HD Teleorman Alexandria- ACS Atletico Alexandria, HC Buzau 2012- CSM Cimentul Bicaz, CSM Bucuresti II- CSSM Bacau, HC Farul Constanta- HC Dobrogea Sud, GSIP Moreni- CS De la Alpinism la Turism Vicov Bucovina, CSU Suceava- LPS Piatra Neamt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ