Revenita de la Bicaz, unde a câstigat cu un categoric 64-21 (29-8) pe terenul “lanternei roșii” CSM Cimentul, divizionara seconda CSSM Bacau a trecut fara emotii si de “restanta” cu CSU Târgoviste, contând pentru etapa a XI-a a Diviziei A.

Meciul ar fi trebuit sa se desfasoare anul trecut în noiembrie, dar a fost amânat întrucât, la vremea respectivea, microbuzul echipei din Târgoviste a fost implicat într-un accident rutier. Jocul desfasurat vineri dimineata la Sala Sporturilor a fost câstigat clar de echipa bacauana, 47-13 (23-7), care si-a consolidat astfel locul al II-lea în clasamentul Seriei A. CSSM Bacau: Tamas, Bobeica, Freiwald – Popia (10 goluri), Moisa (9), Dumitriu (6), Lita (6), Cotinghiu (5), Rata (4), Juverdianu (3), Câmpan (3), Ciubotariu (1).

În etapa urmatoare, echipa pregatita de Bogdan Voica si George Calin va sustine ultimul meci acasa din acest sezon, cu ACS Atletico Alexandria (miercuri, 27 aprilie, ora 14.00 – Sala Orizont).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ