Dinamo Bucuresti – Stiinta MD Bacau (marti, ora 17.45/ Digisport 3)

Un nou meci de care pe care pentru Stiinta Municipal Dedeman Bacau.

Reveniti duminica, din Danemarca, unde au fost invinsi cu 32-27 de TT Holstebro, in prima mansa a turului III din Cupa EHF, bacauanii vor evolua in aceasta seara, la Bucuresti, contra lui Dinamo, in “optimile” Cupei României. Daca in EHF, studentii au dreptul la…apel cu ocazia returului programat sâmbata, in Bacau, in schimb in Cupa, jocul cu Dinamo este unul de totul sau nimic.

Având in vedere ca in aceasta faza a competitiei, calificarea se decide intr-o singura mansa eliminatorie, cine câstiga, merge in “sferturi”. Iar cine pierde, paraseste Cupa României! Desi, conform tragerii la sorti, va evolua pe terenul lui Dinamo, Stiinta MD Bacau va face tot posibilul pentru a-si onora blazonul si statutul de finalista a ultimelor trei editii.

Pentru jocul din aceasta seara, de la ora 17.45, antrenorul Stiintei, Mateo Garralda, conteaza pe lotul complet, minus conationalul Victor Alonso, accidentat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ