La finalul saptamânii viitoare, Sala Sporturilor va gazdui cea de-a saptea editie a Cupei Municipiului Bacau la handbal masculin. Alaturi de gazdele de la Stiinta MD Bacau si de “satelitul” acestora, divizionara secunda Stiinta MD ll, la competitie vor mai participa Dinamo si CSM Calarasi.

In cursul zilei de ieri, organizatorii au stabilit calendarul “patrulaterului”, care se va desfasura in sistem campionat, câte doua meciuri pe zi, dupa cum urmeaza:

Vineri, 9 august: Dinamo – Stiinta MD ll (ora 17.00); Stiinta MD – CSM Calarasi (ora 18.45).
Sâmbata, 10 august: CSM Calarasi – Dinamo (ora 16.00); Stiinta MD – Stiinta MD ll (ora 17.45).
Duminica, 11 august: CSM Calarasi – Stiinta MD ll (ora 9.00); Stiinta MD – Dinamo (ora 10.45).

PUBLICITATE

Dupa ultimul meci al competitiei va avea loc o festivitate de premiere, urmata de o conferinta de presa, iar, in paralel, spectatorii vor avea posibilitatea efectuarii unei sedinte foto cu jucatorii vice-campioanei Romniei, Stiinta MD.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ