In acest week-end, Sala Sporturilor va gazdui cea de-a opta editie a Cupei Municipiului Bacau la handbal masculin. Spre deosebire de anii din urma, când reunea la start campioane din strainatate (Lokomotiv Varna, PAOK Salonic) sau grupari cu greutate in competitia interna (HCM Constanta, HC Odorhei), editia 2013 a competitiei se prezinta ca ruda saraca, de la tara.

Astfel, alaturi de gazdele de la Stiinta MD, se vor lupta pentru trofeu Dinamo Bucuresti, care s-a salvat la limita de la retrogradare si divizionarele secunde, Stiinta MD ll si CSm Calarasi. Subtire!

Sosiri, plecari

In ciuda adversarilor modesti, conducerea Stiintei MD spera ca publicul sa fie unul destul de numeros. Motivul? Este prima iesire la rampa a studentilor in noul sezon si un bun prilej pentru fani de a urmari la lucru noile achizitii ale vice-campioanei: Cristi Fenici (Politehnica Timisoara), George Selaru (CSU Suceava), Martin Johansson si Vladimir Rusia (ambii de la HC Odorhei) si Michelin Celestin (Toulouse).

PUBLICITATE

Si daca tot am enumerat achizitiile, sa trecem in revista si jucatorii care au parasit echipa: Liszkai, Moya, Manea, B. Voica, Georgescu si Novanc.

Un nou inceput

Antrenorul Stiintei MD, Eliodor Voica a rezumat in felul urmator Cupa Municipiului Bacau: “Vom intâlni adversare bune pentru etapa in care ne aflam. Ne dorim ca acest turneu sa fie un inceput in consolidarea echipei si, totodata, sa reusim integrarea noilor veniti in conceptul de joc al echipei”.

Dupa Cupa Municipiului Bacau, Stiinta MD va mai participa la doua turnee de pregatire: unul la Baia Mare si unul in Croatia. Pentru bacauani, sezonul oficial va incepe pe 7 septembrie, cu meciul contra campioanei HCM Constanta, in Supercupa României.

Programul celei de-a opta editie a Cupei Municipiului Bacau

Vineri, 9 august: Dinamo Bucuresti- Stiinta MD ll (ora 17.00); Stiinta MD Bacau – CSM Calarasi (ora 18.45).

Sâmbata, 10 august: CSM Calarasi – Dinamo (ora 16.00); Stiinta MD – Stiinta MD ll (ora 17.45).
Duminica, 11 august: CSM Calarasi – Stiinta MD ll (ora 9.00); Stiinta MD – Dinamo (ora 10.45).
Dan Sion


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ