Team Tvis Holstebro – Stiinta MD Bacau (sâmbata, ora 20.30, netelevizat)

La un an dupa ce a fost blocata de suedezii de la Kristianstad, vice-campioana României la handbal masculin, Stiinta Municipal Dedeman Bacau bate din nou la portile grupelor EHF.

Si de aceasta data, porti greu de urnit, si de aceasta data, porti pazite de o echipa din Nord: Team Tvis Holstebro. Prima mansa este programata sâmbata seara, in Danemarca, returul urmând sa aiba loc o saptamâna mai târziu, in Bacau. Anul trecut, studentii si-au compromis sansele de calificare inca din primul meci, cedând turul desfasurat in Suedia la o diferenta de 15 goluri. Acum, bacauanii refuza sa-si mai faca tot felul de calcule.

“Pur si simplu, trebuie sa dam maximum in ambele meciuri. E periculos sa mergem in Danemarca gândindu-ne ca ar fi bine sa pierdem la o diferenta minima deoarece, indiferent de scorul care va fi inregistrat in tur, Holstebro ramâne un adversar foarte periculos si in perspectiva returului”, a declarat golgheterul Stiintei MD Bacau din acest sezon, Marius Bondar.

Daca Stiinta vine dupa o perioada de zece zile de pauza, in schimb Holstebro se va prezenta la jocul de sâmbata, la doar trei zile de la derby-ul disputat cu prima clasata in campionatul danez: 26-30 cu KIF Kolding. In ciuda infrângerii de miercuri, Holstebro ramâne o adversara extrem de dificila, cu jucatori valorosi, in fruntea carora se afla suedezul de 32 de ani, Jonas Erik Larholm, cu un trecut la Barcelona.

Si cu un viitor apropiat care cheama in cauza o calificare in grupele Cupei EHF. Asta daca nu cumva Mateo Garralda va sti sa pronunte corect si clar “Sesam, deschide-te!”, dupa ce va fi lectii prin corespondenta de la “vârful” nationalei de fotbal, Claudiu “bum-bum danish bau-bau” Keseru!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ