Stiinta MD Bacau – Team Tvis Holstebro (sâmbata, ora 15.30, Sala Sporturilor/ in tur 27-32)

Ultima saptamâna din noiembrie umbla cu creta dupa ea. Pentru a trage linie. Una apasata rau. Eliminata marti, din Cupa României, de Dinamo, Stiinta Municipal Bacau va disputa sâmbata un nou meci de totul-sau-nimic.

De data aceasta, in joc este calificarea in grupele Cupei EHF. Iar pentru a-si continua aventura europeana, formatia bacauana trebuie sa intoarca rezultatul inregistrat in urma cu o saptamâna, in Danemarca, impotriva lui Team Tvis Holstebro: 27-32. Un calcul simplu arata ca studentilor le e suficienta si o victorie la cinci goluri diferenta, cu conditia de a nu primi mai mult de 26 de goluri. Teoretic, se poate.

PUBLICITATE

Mai ales ca Stiinta va conta, ca intotdeauna in momentele dificile, pe un public inflacarat. Practic, insa, e greu. Si e greu nu doar pentru ca Holstebro ramâne un adversar de calibru, ci pentru ca Stiinta MD constituie o eterna surpriza ghemuita in jobenul “scamatorului” Mateo Garralda. Mereu iese de acolo altceva: ba un iepure, ba o floare, rar de tot vreun tigru. Iar pentru a da de pamânt cu Holstebro, ai nevoie de colti fiorosi, gheare ascutite si muschi agili.

In plus, la returul de sâmbata, vice-campioana României se va prezenta in formula incompleta. Pe lânga mai-vechiul accidentat Victor Alonso, Stiinta MD nu va conta in mod cert nici pe Raducu Tamas si, cu titlu de probabilitate, nici Bondar.

In conditiile in care utilizarea lui Masachs este incerta din cauza unei accidentari, rolul de extrema dreapta ar urma sa revina lui Tarâta, cu alternativa Dospinescu pe post de de improvizatie. Ultimul bal din noiembrie ne poate spune daca pentru Stiinta MD, luna cadourilor incepe in devans sau daca vom folosi creta pentru a pune cruce si aventurii europene din acest sezon.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ