Stiinta MD Bacau – Team Tvis Holstebro 28-29 (12-15)

Cu… “pa”: sub aceasta deviza s-a derulat saptamâna trecuta pentru vice-campioana României la handbal masculin, Stiinta Municipal Dedeman Bacau.

Eliminata marti, de Dinamo, in “optimile” Cupei României, Stiinta a spus “pa” sâmbata si Cupei EHF, dupa ce a suferit o noua infrângere, de data aceasta pe teren propriu, cu 28-29, in fata danzilor de la Team Tvis Holsebro. Intr-o sala pe jumatate goala, fara Tamas si Bondar (accidentati), Dospinescu si Câmpan (“uitati” din nou pe banca) si având de remontat un handicap de cinci goluri, formatia “antrenata” de spaniolul Mateo Garralda nu a lasat nicio clipa impresia ca ar avea vreo sansa de a se califica in grupele Cupei EHF.

Danezii s-au desprins inca din start la 3-0 si, chiar daca loviturile de la sapte metri transformate de Masachs coroborate cu golurile bataiosului Celestin, au facut ca Stiinta sa preia conducerea cu 9-8 (min. 19) si cu 11-10 (min. 22), n-a mai fost loc si de altceva favorabil pe tabela. Vorba lui Porky Pig, “That’s all folks”!

Pe finalul primei reprize, Holstebro a refacut diferenta de trei goluri, iar in debutul mitanului secund si-a dublat diferenta. Cele cinci goluri la rând care au permis gazdelor sa se apropie la 24-25 cu opt minute inainte de final au creat suporterilor bacauani iluzia unei victorii de palmares. O victorie care nu a venit, in ciuda faptului ca, pe final, oaspetii au evoluat cu rezervele, antrenorul Klavs Jorgensen rulând intreg lotul deplasat. Si uite-asa s-a mai pierdut un meci, s-a mai ratat un obiectiv si s-a mai dus o saptamâna. O saptamâna cu…”pa”. E momentul ca si altii sa ne spuna noua “pa” si sa se duca invârtindu-se de la Stiinta Municipal Dedeman Bacau!

Stiinta MD: Grigoras, Erhan- Masachs (8 goluri), Celestin (5), Pinnonen (4), Rotaru (4), Johannson (3), Iancu (2), Paunica (1), Vartic (1), Tarâta, Tokic, Carali. Antr.: Mateo Garralda.

TT Holstebro: Hansen, Lind- M. Nielsen (5 goluri), Larholm (5), Christensen (5), J. Jensen (4), Bramming (4), Larsen (3), Sorensen (2), A. Nielsen (1), Birkefeldt, Oechsler, Norager, Blazejewicz. Antr.: Klavs Jorgensen.

Arbitri: D. Nabokau- S. Kulik (ambii din Belarus)


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ