Se scrie CSSM Bacau, se citeste campioni. Campioni la juniori 1 si, de duminica, si la juniori 2. Dupa succesul repurtat cu generatia lui Broasca si Hantaru in chiar primul ei an de juniorat 1, antrenorul Gabi Armanu s-a “repetat” si cu handbalistii juniori 2 ai CSSM-ului.

Duminica, in finala turneului de la Sighisoara, bacauanii s-au impus cu 28-24 (11-10) in fata Potaissei Turda, singura echipa contra careia cedasera la acest turneu final, in faza grupelor. “E un succes foarte important pentru acesti copii minunati, dar si pentru club.

Faptul ca avem doua echipe campioane si ca o a treia echipa a clubului, cea de juniori 4, va participa la turneul final, asta in conditiile in care juniorii 3 au ratat calificarea doar din cauza unei conjuncturi nefavorabile, ne da mari sperante pentru viitor si ne arata ca ceea ce am facut, am facut bine”, a declarat Gabi Armanu, care si-a amintit de primii pasi facuti alaturi de noii campioni de la juniori 2: “Este generatia care, in urma cu câtiva ani, din 36 de meciuri disputate intr-un sezon, câstigase unul singur. Baietii au progresat enorm, iar roadele s-au vazut acum, la Sighisoara”.

PUBLICITATE

Rezultatele inregistrate de CSSM Bacau la turneul final:

In grupa: 49-19 (22-7) cu LPS Buzau, 41-24 (18-10) cu CSS Galati, 20-21 (10-12) cu Potaissa Turda. In semifinale: 37-26 (21-11) cu LPS Suceava. In finala: 28-24 (11-10) cu Potaissa Turda.
Lotul de jucatori: Eugen Craciunescu, Andrei Cozma, Alexandru Pacuraru, Ovidiu Screniuc- Andrei Istoc, Robert Cojocaru, Andrei Dragan, Razvan Puscuta, Andrei Buzle, Eduard Iordachi, Andrei Totoi, Alexandru Derla, Alexandru Tarcuta, Ionut Vamanu, Stefan Gherasim, Dragos Dragomir, Alex Brezan.
Premii individuale: Andrei Buzle (cel mai bun jucator al turneului), Eugen Craciunescu (cel mai bun portar) si Andrei Istoc (cea mai bun extrema dreapta).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ