In perioada 25-27 august, CS Stiinta Municipal Bacau (CSSM), a participat la un turneu de pregatire la Constanta, eveniment reunit sub titulatura „Cupa Orasului Constanta”, editia I. La turneul organizat de HC Farul, pe lânga formatia bacauana au mai participat si echipele Farul 2 Constanta si CSU Galati.

Echipa pregatita de Gabriel Armanu si George Calin a incheiat acest stagiu de pregatire pe locul III, dupa ce bacauanii au debutat cu dreptul in competitie cu o victorie in fata Farului 2, scor 46-38, o infrângere la limita cu CSU Galati, scor 28-29, si cu o infrângere clara in fata gazdelor HC Farul, echipa care si-a depus candidatura la promovarea in Liga Nationala, scor 38-29. Prima editie a „Cupei Orasului Constanta” a fost câstigata de HC Farul, bacauanii reusind sa revendice titlul de golgheter al turneului prin reusitele lui Alexandru Juverdianu.

Dupa turneul constantean, CSM va mai sustine un turneu de pregatire, de aceasta data pe teren propriu, la Cupa Municipiului Bacau, competitie ajunsa la ce-a de-a XI-a editie si care se va desfasura la Sala Sporturilor in perioada 2-4 septembrie. La Cupa Municipiului Bacau, ultima de pregatire inaintea startului campionatului (17 septembrie), vor participa pe lânga Stiinta Municipal, Farul Constanta, Poli Iasi, CSU Galati si CSM II Bucuresti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ