Daca e nevoie de o coloana sonora pentru succesul juniorilor 1 de la CSSM Bacau, aceea nu poate fi decât “Generation clash” a celor de la Accept. Generatia lui Dragos Hantaru si Ionut Broasca a cucerit mai intâi titlul national la juniori 3, apoi a fost dubla vice-campioana a tarii la juniori 2, iar acum a dat de perete si de pamânt cu toate adversarele de la juniori 1.

Cifrele sunt elcovente: 18 victorii din 18 in sezonul regulat, patru succese din patru la turneul semifinal si patru meciuri câstigate din cinci la turneul final incheiat duminica, la Buzau. Invingând in finala cu 27-23 pe CSM Bucuresti, bacauanii lui Gabriel Armanu s-au incununat drept noii campioni nationali in primul lor an de juniorat 1.

“Iar faptul ca am intâlnit cu precadere echipe alcatuite din jucatori mai mari ca vârsta ma face si mai fericit”, a declarat Gabi Armanu, care nu uita sa precizeze ca sase din componentii echipei sale (Vladut Rusu, Razvan Dragan, Alexandru Ionescu, Ionut Atanasoaei, Ionut Broasca si Dragos Hantaru) vor reprezenta România in august la Europene:

PUBLICITATE

“Avem o generatie foarte buna si nu doar la 1998-’99. In acest moment, CSSM Bacau da loturilor largite de juniori ale României nu mai putin de 15 jucatori. E foarte important sa-i crestem bine pe acesti copii si, in special, sa-i pastram in Bacau”. Armanu crede ca fata de finala pierduta in fata Minaurului in 2015, la juniori 2, titlul de anul acesta, de la juniori 1 se poate explica printr-un plus de coeziune:

“Am devenit mai…echipa. Am stat mai mult cu baietii si, totodata, ei intre ei au ajuns sa se inteleaga mai bine. Pentru mine, locul 2 de anul trecut a fost un esec, in timp ce titlul de anul asta reprezinta o mare reusita”. La turneul final de la Buzau, interul stânga Dragos Hantaru a fost declarat MVP-ul competitiei, adjudecându-si si titlul de golgeter (61 goluri in 5 jocuri), dar si un loc in echipa turneului, in care au mai fost inclusi interul dreapta Ionut Broasca si pivotul Alexandru Ionescu.

Iata si numele noilor campioni ai tarii la handbal masculin, juniori 1: Vladut Rusu, Eugen Craciunescu- Ionut Broasca, Alexandru Ionescu, Dragos Hantaru, Razvan Dragan, Bogdan Dima, Andrei Dragan, Maxim Oancea, Andrei Buzle, Andrei Istoc, Razvan Dodita, Razvan Totir, Ionut Atanasoaei, Laurentiu Suciu, Razvan Puscuta.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ