Bulibaseala care domneste in cadrul Federatiei Române de Handbal a facut ca programul turneului final pentru promovarea/ ramânerea in Liga Nationala masculina sa fie dat peste cap. Astfel, principala adversara a CSSM Bacau in drumul catre primul esalon va fi HC Vaslui si nu Minaur Baia Mare, asa cum se stabilise initial.

Dupa ce luni, tragerea la sorti organizata de Federatie decisese ca din Seria I a turneului final de la Brasov sa faca parte CSSM Bacau, CSU CNOT Brasov si Minaur, marti, Comisia de Competitii din cadrul FRH a hotarât ca echipa baimareana sa ramâna in Liga Nationala si ca locul sau in lupta pentru supravietuire sa fie luat de HC Vaslui. Motivatia forului condus de Alexandru Dedu? In caz de egalitate la puncte (HC Vaslui si Minaur au incheiat editia 2015-2016 cu acelasi punctaj), departajarea o vor face toate meciurile directe dintre cele doua formatii (play-out si sezon regulat) si nu doar cele din play-out ,cum se hotarâse initial.

Vasluienii lui Sandu Iacob au inaintat recurs, insa FRH a ramas pe pozitii. Prin urmare, Seria I a turneului final de la Brasov, care a inceput aseara, cu jocul CSSM- CSU CNOT Brasov, Vasluiul a luat locul Minaurului. In Seria I, partida decisiva pentru promovarea/ ramânerea in Liga Nationala va avea loc azi, de la ora 17.00, intre CSSM Bacau si HC Vaslui.

PUBLICITATE

Primul joc din Seria I s-a disputat joi seara, intre CSSM si gazdele de la CSU CNOT, iar ultimul va avea loc sâmbata, intre HC Vaslui si CSU CNOT BRasov. Câstigatoarea Seriei I va activa in viitoarea editie a Ligii Nationale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ