HC Vaslui – CSSM Bacau 30-33 (18-17)

Handbalistii divizionarei A CSSM Bacau isi continua seria jocurilor de verificare. Dupa ce weekend-ul trecut au pierdut cu 34-29 pe terenul liderei din Liga Nationala, Dinamo Bucuresti si au invins cu 31-29 “lanterna rosie” a primei ligi, CSU Danubius Galati, marti, bacauanii au sustinut un nou meci-test. Din nou contra unei formatii din Liga Nationala: HC Vaslui. Elevii lui Bogdan Voica s-au impus in deplasarea de la Vaslui cu scorul 33-30 (17-18) intr-un joc in care nu au putut conta pe Uruianu, Dumitriu, Gal (toti trei convocati la nationala de tineret) si Juverdianu (accidentat). CSSM a evoluat in formula: Bobeica, Tamas, Freiwald- Moisa (7 goluri marcate), Câmpan (7), Hantaru (5), Ciubotariu (4), Buinenko (3), Cotinghiu (3), Rata (3), Broasca (1) si Popia.

CSSM urma sa participe, incepând de azi, la un turneu de pregatire de la Sighisoara, alaturi de formatia gazda HCM Sighisoara, CSM Oradea sI CSM Ploiesti. Refuzul ploiestenilor de a se prezenta la turneu i-a constrâns pe bacauani sa declare, la rândul lor, forfait. In aceste conditii, programul amicalelor a fost regândit, iar urmatoarele teste ale CSSM vor avea loc vineri (contra Farului Constanta, in Bacau, de la ora 11.00) sI martI, in deplasare, cu Focsaniul.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ