Vice-campioana României la handbal masculin, Stiinta Municipal Dedeman Bacau a intrat in febra returului cu Minaur Baia Mare, din prima faza a play-off-ului Ligii Nationale. Miercuri la prânz, in Sala Sporturilor, studentii au sustinut un meci de pregatire in compania celor de la HC Vaslui, pe care l-au câstigat, la capatul a doua reprize a câte 35 de minute, cu scorul de 45-40 (20-22).

Gazdele au evoluat in formula: Erhan, Tamas, Grigoras- Carali (9 goluri), Rotaru (8), Johannson (5), Pinnonen (5), Bondar (4), Vartic (4), Celestin (3), Paunica (3), Lita (2), Câmpan (1), Cotinghiu (1) si Moisa.

Invingatoare in mansa tur, disputata pe teren propriu, cu 23-19, Stiinta MD are nevoie de inca o victorie in retur pentru obtinerea calificarii in turneul 1-4. Mansa secunda este programata miercuri, 6 mai, de la ora 18.30 la Baia Mare si nu va fi televizata. In cazul in care Minaur va câstiga pe 6 mai, cele doua formatii se vor regasi fata in fata in “decisivul” de pe 7 mai.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ