Stiinta Municipal Dedeman Bacau a avut noroc la tragerea la sorti pentru Cupa EHF 2013-2014. In turul al II-lea preliminar, vicecampioana României va intâlni o echipa venita din runda inaugurala.

La startul noului sezon international, elevii lui Eliodor Voica vor juca impotriva câstigatoarei din “dubla” Handball Kaerjeng (Luxemburg) – Klaipeda Dragunas (Lituania). Adversarul “studentilor” va fi decis dupa meciurile programate sa se desfasoare pe 7/8 – 14/15 septembrie.

“A fost o tragere la sorti foarte buna pentru noi, erau si echipe destul de puternice pe care le puteam intâlni. Este ca o incalzire pentru turul III, de care speram, de asemenea, sa trecem. Ne dorim cu totii sa ne calificam din nou in faza grupelor. Consider ca suntem favoriti in turul al II-lea si cred ca vom intâlni echipa din Lituania” – spune Cristian Ghita, golgheterul echipei bacauane in precendentul sezon al Cupei EHF.

“Multumim lui Dumnezeu, sortii ne-au fost favorabili si de aceasta data! Putem sta fata in fata cu ambii adversari. La prima vedere plecam cu prima sansa, dar sa nu spunem hop inainte de a sari. Trebuie sa tratam meciurile cu seriozitate si sa nu lasam loc de surprize” – a declarat antrenorul Eliodor Voica.

Turul al II-lea preliminar al Cupei EHF va avea loc pe 12/13 – 19/20 octombrie. Stiinta Municipal Dedeman Bacau va sustine primul meci in fata propriilor suporteri.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ