CSSM Bacau scrie istorie in handbalul juvenil bacauan. Dupa ce s-a laureat in aceasta vara campioana a României atât la juniori 1, cât si la juniori 2, gruparea bacauana a fost la un pas de a cuceri aurul national si la juniori 4. La turneul final desfasurat la Sfântu-Gheorghe, juniorii 4 bacauani au obtinut victorii pe linie pâna in finala.

Astfel, CSSM a trecut cu 31-17 (13-8) de LPS Târgu-Mures, 35-22 (18-11) de CSM Ploiesti si cu 29-18 (16-10) de LPS Banatul Timisoara in grupa A, pentru ca ulterior sa se impuna cu 24-21 (12-9) in fata celor de la CSM Bucuresti si cu 28-19 (17-14) contra lui CSU Suceava in faza grupelor principale. In semifinale, echipa antrenata de prof. Valeriu Rugina si Gabriel Armanu a eliminat-o cu 34-25 (15-11) pe CSM Medgidia, asigurându-si prezenta in finala cu CSM Bucuiresti, echipa pe care o invinsese in faza grupelor principale.

Din pacate, in finala de duminica, CSM Bucuresti si-a luat revansa, trecând de CSSM Bacau cu scorul de 26-24 (14-11) printr-un gol marcat in ultima secunda. Pe lânga titlul de vice-campioana nationala, CSSM Bacau ramâne, insa, cu satisfactia unui parcurs excelent si cu faptul ca doi dintre componentii sai, Darius Bran si Robert Cojocaru au fost recompensati cu premii individuale la Sfântu-Gheorghe. Astfel, Bran a fost declarat cel mai bun jucator al intregului turneu, in timp ce Cojocaru a fost desemnat cel mai bun inter stânga.

Lotul antrenat de Vali Rugina si Gabi Armanu: Marian Enculescu, Florin Ignat- Robert Cojocaru, Darius Bran, Darius Feldes, Vlad Balan, Alin Andrei, Robert Compot, Stefan Armanu, Daniel Buca, Razvan Fringhiu si George Dinu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ