Pâna pe 5 decembrie, atunci când este programata urmatoarea etapa, CSS Bacau ramâne lidera in campionatul juniorilor 3 la handbal masculin.

“Noi speram sa pastram sefia clasamentului si dupa 5 decembrie deoarece avem obiective indraznete si in acest sezon”, a declarat prof. Marius Capusa, antrenorul echipei care a trecut pe primul loc gratie victoriei cu 29-28 repurtata in etapa a saptea (prima a returului), contra concitadinei si, totodata, rivalei, CSSM.

Prin acest succes, CSS Bacau si-a luat revansa pentru infrângerea din tur, survenita tot la limita (27-28). O revansa cu titlu de depasire, CSS Bacau egalând-o pe CSSM la numarul de puncte si intrecând-o la golaveraj.

PUBLICITATE

Elevii lui Marius Capusa afiseaza un golaveraj demn de tot respectul: 216-166. La fel de impresionant este si faptul ca mai mult din jumatate din golurile marcate de juniorii bacauani au fost realizate de interii Cosmin Bidasca (69 de goluri inscrise) si Vlad Baisan (65).

“Obiectivul nostru principal este practicarea unui handbal placut ochiului. Totodata, ne dorim sa obtinem o noua calificare la turneul final. Ar fi a patra la rând. E greu, dar nu imposibil”, a precizat Marius Capusa.

Rezultate inregistrate: 27-28 si 29-28 cu CSSM Bacau, 34-19 cu CSS Galati, 29-25 cu LPS Braila, 29-27 cu CSS Tecuci, 34-27 cu LPS Buzau, 33-12 cu CSS Focsani.

Lotul de jucatori: Rares Uricaru, Luis Stefan- portari;George Dârlau, Tudor Chifane, Adrian Ciobanu, Petru Irimia, Dan Andor, Tiberiu Chereches, Florin Badica, Claudiu Doaga, Vlad Baisan, Cosmin Bidasca, Mihai Turcu, Alexandru Ludu, Ioan Gheorghiu, Vlad Tirisca, Eduard Romanet.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ