CS Știința Municipal Bacău își completează lotul cu care va aborda sezonul 2015-2016 al Diviziei A. Astfel, formația manageriată de Gabriel Armanu prezintă două noutăți la linia de 9 metri: interii Ievgen Buinenko (Ucraina) și Leonard Acatrinei.

Venit în probe, Buinenko (2.05 m, 112 kg) a lăsat o impresie bună în amicalul disputat pe 30 iulie la Focșani și câștigat cu 50-38, dreptaciul de 22 de ani înscriind 8 goluri.

Handbalistul ucrainean a jucat de la 17 ani la prim-divizionara HC Portovik Yuzhny, a făcut parte din “naționala” de tineret a Ucrainei și este în lotul lărgit al țării sale la nivel de seniori. La începutul acestei luni, Buinenko și-a trecut în palmares medalia de bronz cu selecționata Ucrainei la Campionatul European de Handbal pe Plajă.

PUBLICITATE

Leonard Cezar Acatrinei (21 ani) vine de la prim-divizionara HC Vaslui, iar în această vară a fost convocat la lotul național de tineret al României și s-a aflat la un pas de a merge la Campionatul Mondial U21 din Brazilia. Interul dreapta va avea posibilitatea să-și facă debutul în tricoul Științei Municipal Bacău în amicalul programat pe 1 august în deplasare la CSU Galați.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ