Divizionara B de handbal feminin, Stiinta Bacau si-a schimbat luni antrenorul. Dupa un sezon incheiat pe locul 8 in Seria A a campionatului cadet, echipa bacauana a fost preluata de fostul “secund”, Costel Oprea, care il inlocuieste pe Ion Arsene.

Oprea va fi secondat de Constantin “Giani” Hornea. “Costel si-a ales «secundul». Eu i-am spus doar ceea ce-mi doresc de la echipa: sa joace handbal de calitate”, a declarat directorul clubului Stiinta, Florin Grapa, care vehiculase inca din iarna posibilitatea unei schimbari tehnice pe banca formatiei de handbal fete.

“Ma bucur ca domnul Grapa a avut incredere in mine. Vrem sa practicam un handbal in viteza, modern, care sa aduca lumea la sala”, a spus, la inceput de mandat, Costel Oprea. Noul “principal” a argumentat in felul urmator alegerea antrenorului secund: “Exista un grad ridicat de compatibilitate intre mine si domnul Hornea, de al carui plus de experienta avem cu totii nevoie. Sunt convins ca vom face treaba buna”.

PUBLICITATE

Campionatul ligii secunde la handbal feminin va debuta in a doua jumatate a lunii septembrie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ