Daca handbalistii de la CSSM Bacau vor incepe aventura in Divizia A in deplasare, ei urmând sa evolueze pe 6 septembrie contra “satelitului” vice-campioanei CSM Bucuresti II, in schimb echipa feminina a Stiintei Bacau va debuta in campionatul cadet acasa. Conform tintarului stabilit luni, la sediul FRH, echipa antrenata de Costel Oprea si Giani Hornea va juca in prima etapa, programata pe 19 septembrie, pe teren propriu, contra galatencelor de la Danubius.

In acest sezon, Seria A a Diviziei A la handbal feminin va numara 11 echipe, prima clasta promovând direct in Liga Nationala, in timp ce ocupanteloe locurilor 2 si 3 vor merge la “baraj”. Cu o echipa foarte tânara, cu o limita de vârsta de 22 de ani, Stiinta are ca obiectiv o clasare in prima jumatate a clasamentului. Turul de campionat se va incheia pe 2 decembrie, insa Stiinta va lua vacanta cu o saptamâna si jumatate mai devreme deoarece urmeaza sa stea in runda a 11-a, programata intr-o zi de miercuri. Returul va incepe pe 16 ianuarie si va lua sfârsit pe data de 23 aprilie.

Programul complet al primei etape din Seria A a Diviziei A la handbal feminin (6 septembrie): CSM Bucuresti II- ASCS Sc. 181 SSP Bucuresti, HC Activ Plopeni- HCF Piatra Neamt, HM Buzau- CSU Târgoviste, Stiinta Bucuresti- Spartac Bucuresti, Stiinta Bacau- Danubius Galati. Universitatea Neptun Constanta sta.

PUBLICITATE

Programul turului pentru Stiinta Bacau

Etapa 1 (19 septembrie): cu Danubius Galati, acasa.
Etapa a 2-a (23 septembrie): cu Spartac Bucuresti, in deplasare.
Etapa a 3-a (30 septembrie): cu CSU Târgoviste, acasa.
Etapa a 4-a (17 octombrie): cu HCF Piatra Neamt, in deplasare.
Etapa a 5-a (24 octombrie): cu ACS Sc. 181 SSP Bucuresti, acasa.
Etapa a 6-a (31 octombrie): cu Universitatea Neptun Constanta, in deplasare.
Etapa a 7-a (4 noiembrie): cu CSM Bucuresti II, acasa.
Etapa a 8-a (7 noiembrie): cu Activ CSO Plopeni, in deplasare.
Etapa a 9-a (14 noiembrie): cu HM Buzau, acasa.
Etapa a 10-a (21 noiembrie): cu Stiinta Bucuresti, in deplasare.
Etapa a 11-a (2 decembrie): sta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ