21 iunie 2024
SportHandbal feminin/ Divizia A: Start de campionat

Handbal feminin/ Divizia A: Start de campionat

În acest weekend pornește la drum ediția 2023-2024 a Diviziei A la handbal feminin. Ca și în sezonul trecut, Bacăul va fi reprezentat la acest nivel de echipele Știința și CSM, ambele făcând parte din Seria B.

Antrenată de Costel Oprea și Georgiana Vântu, tânăra formație a Științei va începe sezonul duminică, de la ora 11.00, pe teren propriu, în Sala Sporturilor „Narcisa Lecușanu” împotriva celor de la CSM Iași 2020.Tot duminică, în runda de debut a Seriei B mai e programat jocul CSM Roman- HCF Piatra Neamț.

Etapa inaugurală se va încheia luni, odată cu partida dintre CSM Bacău și CSM Făgăraș, care se va derula de la ora 15.30. După o primă stagiune fructuoasă în Divizia A, „CSMeoaicele” pregătite de Adi Brezan își doresc să dea continuitate evoluțiilor bune și să înceapă cu dreptul această nouă ediție de campionat.

În condițiile în care Seria B a Diviziei A de handbal feminin este compusă dintr-un număr impar de formații, șapte, câte o echipă va sta în fiecare etapă. În prima rundă, cea care nu va juca va fi CSM Galați.spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img