Stiinta Bacau- CSM Bucuresti II (azi, ora 14.00, Sala Sporturilor)

Cu zero puncte dupa primele doua etape ale Diviziei A, handbalistele Stiintei incearca sa sparga gheata la mijlocul acestei saptamâni. Oportunitatea este oferita de meciul de azi, de pe teren propriu, cu “satelitul” CSM-ului din Bucuresti.

“Duminica, impotriva Stiintei Bucuresti, am ratat o mare sansa, pierzând in ultima secunda. Acum, pe teren propriu, nu avem voie sa mai dam gres, chiar daca lotul nostru este unul redus numeric”, a declarat antrenorul Stiintei, Costel Oprea.

PUBLICITATE

Dupa intermediara de azi, Divizia A va cunoaste o pauza de doua saptamâni, pâna pe 12 octombrie, data la care studentele bacauane vor evolua la Plopeni, contra gazdelor de la HC Activ.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ