Stiinta Bacau- CSU Danubius Galati (sâmbata, ora 12.30, Sala Sporturilor)

In acest weekend se va da startul Diviziei A la handbal feminin. Stiinta Bacau va debuta pe teren propriu, studentele urmând sa primeasca, sâmbata, vizita galatencelor de la CSU Danubius. “Ca orice inceput, se anunta dificil.

Cu atât mai mult cu cât echipa noastra se afla in reconstructie, iar adversara se prezinta ca dintre echipele cu pretentii ale Seriei”, a declarat antrenorul Stiintei, Costel Oprea, care dispune de o garnitura foarte tânara, “veteranele” lotului, Ciurariu si Tocu având doar 22 de ani!

PUBLICITATE

Celelalte meciuri ale primei etape: HM Buzau- CSU Târgoviste, Stiinta Bucuresti- Spartac Bucuresti, Activ Plopeni- HCF Piatra Neamt, CSM Bucuresti II – ACS Sc. 181 SSP Bucuresti. Universitatea Neptun Constanta sta.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ