CSU Târgoviste – Stiinta Bacau 24-33 (13-19)

Dupa o lunga asteptare, handbalistele Stiintei Bacau au câstigat, in sfârsit, un meci de campionat. Sâmbata, in etapa a 14-a a Diviziei A, studentele s-au impus cu 33-24 pe terenul penultimei clasate, CSU Târgoviste.

“Nu aveam voie sa nu câstigam acest joc. Dupa egalul cu Spartac, pe care eu il consider doar un accident, era clar ca trebuia sa ne impunem la Târgoviste. Urmeaza acum derby-ul cu Piatra, pe care eu sper sa-l transam in favoarea noastra”, a declarat antrenorul Stiintei, Costel Oprea.

PUBLICITATE

Campionatul Diviziei A la handbal feminin va cunoaste o pauza de un weekend, partida Stiinta- HCF Piatra Neamt, din etapa a 15-a, urmând sa aiba loc in Bacau pe 13 februarie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ